ТИМ ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИ И ВЕТЕРАНИ ВО СВОЈАТА ОБЛАСТ
 

Друштво за спорт, обука, стрелаштво, тренинг

 
 
 
 
 
Услуги
 

Напредни тренинзи

 
Ви даваме шанса да вежбате со вистински оружја во сите наши објекти.
 
 
 
 
Услуги
 

Избор на оружје

 
Стрелиштето нуди огромен избор на различни оружја, алатки и додатоци.

 
 
 
 
Услуги
 

Сертифицирани инструктори

 
Клубот има искусен тим кој го прави тренингот за стрелање безбеден и поефективен.
 
 
 
 
Услуги
 

Одличен терен за обука

 
Работиме само со овластени и сертифицирани тренери и гарантираме удобно опкружување и терен за стрелање.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ТИМ ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИ И ВЕТЕРАНИ ВО СВОЈАТА ОБЛАСт

 
Сите наши обучувачи се со огромно искуство во стрелање и ракување на огнено оружје.
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично. Резервирајте термин за стрелање и запознајте се со областа за стрелање.

Можете да си закажаете групен термин или приватен, како и да преферирате, ние ви стоиме на располагање.

Наша цел е да ги опремиме нашите клиенти (почетници, ентузијасти, агенции и корпорации) со алатки и ресурси што им се потребни за да се истакнат во која било дисциплина на стрелање: за рекреација, за натпревар, за лична заштита или за подобрување и вежбање на своите стрелачки вештини.
 
 
 
 
 
НАШИ УСЛУГИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ТИМ ОД ПРОФЕСИОНАЛЦИ И ВЕТЕРАНИ ВО СВОЈАТА ОБЛАСТ
 

Друштво за спорт, обука, стрелаштво, тренинг

 
Закажете си термин во нашето стрелиште и уживајте во стрелањето.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Пробајте го нашето стрелиште

 
Закажете си термин за стрелање!
 
 
 
 

Огромен избор на огнено оружје

 
Стрелиште со најголем избор на огнено оружје.
 
 
 
 
 
 
 

Наши услуги

 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти. Се стремиме кон повисоки стандарди и проширување на капацитетите за обуки. Вашите повратни информации ни се многу важни и ни помагаат да станеме подобри.
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично.
 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично.
 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично.
 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично.
 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично.
 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично.
 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично.
 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично.
 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Контактирајте со нас и запознајте нѐ лично.
 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Наши услуги

 
Огромен простор за вашите тренинзи или рекреативни посети. Огромен избор на оружја: пиштоли, пушки, снајпери...
Гарантираме безбедна и удобрна средина за стрелање.
 
 
 

ИЗБОР НА ОРУЖЈЕ

 
Нудиме голем асортиман на огнени оружја кои гостите може да ги испробаат во нашето стрелиште
 
 
 
 

Член на клубот

 
Станете член на нашиот стрелачки клуб и учествувајте во многубројни натпреварувања.
 
 
 
 

Одличен простор

 
Просторот е прилагоден за почетници, искусни стрелачи или и за оранизирање настани како тим билдинзи.
 
 
 
 
 
 

Што велат нашите посетители за нас?

 
Многу го цениме мислењето на нашите клиенти. Се стремиме кон повисоки стандарди и проширување на капацитетите за обуки. Вашите повратни информации ни се многу важни и ни помагаат да станеме подобри.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè